Trakteer jezelf deze dagen op een frisse en fruitige kiwisalade. De heerlijke combinatie van veldsla, rode ui, feta en kiwi mag niet ontbreken bij de barbecue. Maar hij is ook geschikt als lunchgerecht op een warme zonnige dag. Zo krijg je de zomer in je bol én op je bord.
Ingrediënten
voor 4 personen
6 Zespri SunGold kiwi’s, in partjes
2 rode uien, in halve ringen
200 g feta
150 g veldsla
2 el balsamicocrème
zout en peper
Bereidingswijze
Doe de veldsla en de uien in een saladeschaal, voeg de helft van de balsamicocrème toe en hussel door elkaar. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Verdeel de partjes kiwi over de salade en verkruimel de feta over de salade. Serveer met de overgebleven balsamicocrème.
Receptcredits: Zespri
Het bericht Recept: Zomerse salade met kiwi, rode ui en feta verscheen eerst op Plantaardig.org.
No responses yet